Професор от БАН: Имало е скорошен случай на НЛО в България

132377
Професор от БАН: Имало е скорошен случай на НЛО в България
Снимка: Thinkstock

Преди месец и половина над квартал „Кремиковци” е видяно НЛО от свидетел. Това съобщи проф. Лъчезар Филипов от БАН, един от лекторите на конференция, посветена на Извънземния разум и провела се на 14 ноември в София.

Какво е видял въпросният човек – докато е карал, пред него се появил платинов обект – на 500-600 метра. Свидетелят казва и че част от времето му се губи – часове. Шокиращото е, че хората и колите около въпросния човек не са реагирали т.е. не са го видели, заяви проф. Филипов пред Нова телевизия.

Среща с Извънземен разум - реалност, а не фикция

За първи път в България ще има официална научна конференция, посветена на ИЗВЪНЗЕМНИЯ РАЗУМ. Събитието ще се проведе на 14.11 в София, ...

Бях във Франция, във Френската академия на науките и там говорих с експерти дали има такива други случаи по света и действително има – хора, видели странни неща, докато около тях други човешки същества не реагират по никакъв начин, уточни експертът. Той не разкри името на свидетеля, защото е човек с голям бизнес и е притеснен дали това няма да му се отрази. Във Франция 20% от тези случаи е доказано, че науката просто не може да ги обясни.

Много хора виждат нещо, но не искат да го споделят, защото се опасяват, че ще ги вземат за луди, подчерта проф. Филипов пред Нова телевизия. И разказа, че в Ирландия, в Дъблин, е имало случай, в който няколко души са установили ментален контакт с летяща чиния. Случаят е разказан от ирландски професор, който се е занимавал професионално с него и са отделени пари за разследване на този случай.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Космос